Waarom u 10% van uw totale beleggingsportefeuille in Bitcoins zou moeten investeren

Weet u hoe u als belegger het maximale rendement kunt behalen door te investeren in de financiële activaklasse, Bitcoin?

Bent u zich ervan bewust dat Bitcoin een van de hoogst renderende groei-investeringen is in de afgelopen maanden en jaren?
Heeft u nagedacht over hoeveel procent van uw beleggingsportefeuille Bitcoin in 2021 zou moeten innemen?

U hoeft niet erg slim te zijn om te investeren in Bitcoins. Wat u moet bezitten is de bereidheid om actie te ondernemen en niet een hekkenzetter te zijn zoals sommige anderen.

Het is logisch dat de wereld nog nooit een financieel goed op dezelfde manier heeft zien leveren als Bitcoin. Het heeft achttien jaar oude miljonairs gemaakt in een kwestie van maanden. Het heeft ook jonge miljonairs hun fortuin laten transformeren door er miljarden aan toe te voegen, allemaal binnen een jaar tijd.

Blokketen Fest 2021: Een wereldwijde hub voor de crypto-industrie

De vraag die dan rijst is, hoeveel van uw beleggingsportefeuille moet bestaan uit Bitcoins? In dit artikel zullen we proberen dit precies te beantwoorden door de hulp van experts en analisten in te roepen.

Diversificatie van uw beleggingsportefeuille met Bitcoins: Risico versus Beloningen

Laten we beginnen met de olifant in de kamer aan te spreken. Ja, Bitcoin Bank heeft nog steeds last van instabiliteit. Dit maakt ze traditioneel een ongeschikte belegging, in ieder geval voor institutionele beleggers die prioriteit geven aan veiligheid in deze gebieden.

Maar een nieuw soort beleggers, degenen die bereid zijn de risico’s te nemen en de beloningen te verdienen, vinden hun weg naar het veld. Ze beseffen dat ze door het toewijzen van kleine bedragen als investeringen, in staat zullen zijn om hoog te rijden tijdens Bull Runs.

Veel mensen grijpen ook terug naar de geschiedenis van de volatiliteit en wijzen erop dat dit nog steeds het geval is. Niet helemaal. In 2020 zijn er veel meer institutionele beleggers die het Bitcoin- en crypto-ecosysteem op dezelfde manier ondersteunen als de aandelenmarkten.

Ook de regelgeving van de overheid lijkt een beetje aan de vriendelijke kant, met toenemende pogingen om de adoptie door banken en andere financiële instellingen te formaliseren. Op deze manier is Bitcoin als beleggingsoptie niet meer hetzelfde als enkele jaren geleden.

Het is zeker veel volwassener, veiliger en stabieler, bijna zoals een traditionele financiële investering.

Investeringen in Bitcoin: Hoeveel is te veel?

Laten we beginnen met een bot voorstel. U moet alleen investeren in Bitcoins!

Diversifieer uw portefeuille om Bitcoins als enige crypto op te nemen. Dit komt omdat Bitcoins een onbetwiste leider is van het ecosysteem en dat de komende jaren comfortabel zal blijven.

Ja, een nieuwe en verbeterde munt zou de Bitcoin in de toekomst kunnen vervangen, maar dat is in de huidige situatie een verre toekomst. Dit betekent dat investeren in Bitcoins een veilige en zekere weddenschap is.

Analisten wijzen erop dat in 2020 een investering van 10% van uw gehele portefeuille in Bitcoins verstandig zou kunnen zijn. Het beleggen van 10% is helemaal niet riskant.

In het slechtste geval – als uw beleggingen in Bitcoins (wat ze niet zullen doen), zouden uw verliezen minimaal zijn. In ieder geval zullen uw andere beleggingen in goud, aandelen, etc. hetzelfde kunnen compenseren.

Echter, als u het geluk heeft om een Bull Run te rijden in Bitcoin (zoals verwacht in januari 2021) zult u uw investering maar liefst vijf tot zes keer laten groeien!

Wat mag een Bitcoin-investeerder verwachten op het gebied van investeringen?

Volgens analisten bij Bitcoin-handelssoftware moet elke belegger in Bitcoin voorbereid zijn op het ergste.

Het eenvoudige antwoord is dat Bitcoins nog steeds geen formele mainstream-aanvaardbaarheid hebben. Ja, er wordt in dat opzicht langzaam vooruitgang geboekt. Maar één ding is zeker: de beloning van een investering in Bitcoins in 2020 is veel groter dan de risico’s!

Een Bitcoin-belegger moet altijd aan de top staan. Het kennen van de laatste gebeurtenissen, nieuws en aankondigingen kan helpen om meer te weten te komen over waar uw volgende fortuin vandaan zal komen.