Crypto Analytics-firma advarer Bitcoin overkjøpt, med en Altcoin som viser største bullish divergens siden september

Kryptoinformasjonsfirmaet Santiment sier at Bitcoin begynner å vise signaler om at en salgshendelse er i horisonten.

Santiment sier at BTC er overkjøpt basert på tre beregninger

Den første, Daily Active Addresses (DAA) vs Price Divergence, sammenligner en eiendels prisbevegelse med antall unike krypto-adresser som interagerer med den aktuelle mynten på en daglig tidsramme. Metrikken viser prishandling som overgår DAA som et bearish signal, og omvendt.

Den andre, MVRV Opportunity / Danger Zones, er avhengig av gjennomsnittlig handelsavkastning fra forskjellige tidsrammer for å bestemme faresoner eller selge poeng og mulighetssoner eller kjøpe poeng. Når gjennomsnittlig næringsdrivende vender for raskt, ser beregningen det som et bearish signal og omvendt.

Den tredje er Weighted Social Sentiment, som sporer følelsen fra markedsdeltakere på Twitter. I følge Daily Active Addresses (DAA) vs Price Divergence metric, mener Santiment at BTC kan være moden for en betydelig korreksjon.

“De ni dagene på rad med neonrødt territorium på DAA Divergence-modellen indikerer at prisene er MÅTE oppblåste sammenlignet med veksten unike adresser har sett da prisen steg til over $ 14 000 til slutten av oktober. Nå, med en tilbakegang raskt tilbake til $ 13.400, kan dette være bare begynnelsen på blødningen. 2. november markerte den mest bearish avviket på over et år. ”

Det er samme tilfelle for MVRV Opportunity

Det er samme tilfelle for MVRV Opportunity / Danger Zones som Santiment sier at de som kjøpte BTC nylig, kan gi etter for fortjeneste.

„Akkurat nå, på -79,6%, ser Bitcoin mye ut som en eiendel som er i ferd med å gjøre at mange BTC FOMO’ere har dårlig tid.“

Når det gjelder BTCs vektede sosiale sentiment, sier kryptoanalyseplattformen at beregningen er positiv, noe som er et baissignal. Mens BTC kan vise tegn på bullish utmattelse, fremhever Santiment et altcoin som ser grunnet ut for å antenne en sprett.

Kryptoinnsiktselskapet sier at Synthetix Token (SNX) har potensial til å samles ettersom myntens adresseaktivitet „viser tegn på liv.“

„I går markerte den største bullish avviket for SNX siden 25. september, og hvis og når altcoins endelig kan få sitt øyeblikk i solen igjen, kan du forvente at dette prosjektet vil se noen isolerte pumper.“

Santiment ga SNX også en bullish vurdering på MVRV Opportunity / Danger Zones-beregningen, selv etter at mynten mistet 30% av verdien den siste uken.

„Og med så mange SNX-handelsmenn som blør store akkurat nå, indikerer dens + 68% bullish avvik på denne modellen at det kan være en flott tid å ta sjansen hvis Bitcoin kan holde seg støtt en stund.“